Seal of the Soul

Healing met Tânia

Ik ben Tânia Tavares – van der Meer, moeder van 3 kinderen en ik kom uit Brazilië. Ik heb daar Lichamelijke Opvoeding gestudeerd en gymles gegeven op school. In mijn leven in Brazilië heb ik veel met dans-expressie gedaan en ook een eigen dansgroep opgericht, Ânima samen met een vriendin en waar we veel optredens mee deden.

Toen ik 24 was kwam ik naar Amsterdam. Ik wou eigenlijk 1 jaar wegblijven, om te reizen, sprak geen woord Nederlands en misschien 3 woorden Engels, maar in mijn koffer had ik een hele mooi gekleurde rok meegenomen en daarmee danste ik met een paar vrienden en bekenden bij het Leidseplein voor de terrasjes, om aan geld te komen. Het was zomer, wat een feest om door Amsterdam te fietsen! En dat ene jaar werden er 13.

Hier in Nederland, begon ik pas voor het eerst de echte reis naar binnen en dat vond ik (en nog steeds) niet altijd even makkelijk. Ik deed de 4-jarige opleiding NeoHypnotherapie van Siddhartha van Langen, ontdekte sjamanisme, meditatie en ging naar The School of Byron Katie. Wat een wereld van binnen, waar ik in Brazilië geen weet van had. Al die ervaringen kwamen samen in de cursus dans-expressie “Alles wat leeft danst” die ik gaf in De Ruimte in Amsterdam: Door middel van dans en beweging uitdrukking geven aan wat binnenin je leeft.

Na 13 jaar, een Nederlandse man en 3 kinderen rijker, gingen we weer terug naar Brazilië. We wilden de stad uit, groen zien, de kinderen samen zien opgroeien en ons eigen brood bakken. Ondertussen deed ik een opleiding tot Yogalerares bij het Isvara Instituut en gaf les (met de nadruk op de ademhaling van yoga pranayama) en later ook individuele sessies. Ik werkte in de praktijk die we aan ons huis in de tuin hadden gebouwd. (Ah, de tuin die ik vol heb geplant met bloemen, met palmbomen, met mango-, avocado- en bananenbomen, waar de katten speelden met de kinderen en de hond). Het leven in Brazilië heeft zo zijn eigen uitdagingen, maar we waren als gezin altijd, elke dag samen en dat is wat we wilden!

Na 14 jaar in Brazilië, zijn wij nu terug in Nederland. De kinderen zijn inmiddels pubers en willen weer andere dingen; het gezin is veranderd.

Tânia Tavares

Wat ik te bieden heb in de sessies die ik geef, is vrouwen begeleiden, erbij zijn op moeilijke momenten, wanneer je stress of verkramping ervaart, je verloren voelt en het soms niet meer weet, je verzet (wat ik trouwens ook heel goed ken). Door aanwezig te zijn, te luisteren, te voelen, ontstaat een weg van licht, een liefdevol omarmen van wat er is, die brengt naar ontspanning… en in de ontspanning kan healing gebeuren. Je kunt weer vertrouwen voelen, kracht, levenslust en de adem die rustig en diep wordt.

Traveling light…

Ik werk met vrouwen in elke fase van hun leven, van puberteit tot wijze vrouw op leeftijd. Mijn speciale aandacht gaat uit naar de fase van vruchtbaarheid, zwangerschap en de uitdagende jaren van het ouderschap. Hierin sluiten de behandelingen van Mirjam zo mooi aan bij de sessies die ik je kan geven. We vullen elkaar aan!

Voel je welkom mij te benaderen.

“Tânia doet prachtig werk!!!! Haar technieken werken diep en helend.

Met haar lieve, meegaande en natuurlijke essentie leidt ze ons op lange reizen met verbazingwekkende meditaties!!!!! Geweldig!!!! Dit werk heeft in mijn leven voor een grote transformatie gezorgd. Ik ben nu drie jaar in haar nabijheid en zelfs in de  moeilijkste tijden heb ik kracht, lichtheid en vertrouwen gevonden.

Ik ben Tânia zeer dankbaar !!!!!!❤️

– Adriana Nobrega.

Tarief voor een sessie van 2 uur €135,-

Seal of the Soul