Seal of the Soul

Nourishing New Mama Plan
kraamtijdbehandelingen bij jou thuis

De eerste weken na een bevalling zijn van wezenlijk belang voor een moeder en haar baby om zich te hechten, te rusten en aan te sterken. Een nieuwe moeder heeft net zoveel verzorging nodig als haar pas geboren baby. In veel traditionele culturen wordt een nieuwe moeder vrijgesteld van haar dagelijkse taken. Ze wordt door familie en hechte vriendinnen bijgestaan. Tegenwoordig is dit nauwelijks mogelijk door het drukke leven dat we leiden. Gelukkig hebben we in Nederland kraamzorg, maar nieuwe moeders hebben meer nodig dan dat!
Door mijn ervaring met oude traditionele wijsheden van over de hele wereld, kan ik de NIEUWE MAMA verwarmende en koesterende zorg bieden waar eigenlijk elke herstellende moeder recht op heeft. Je wordt in het moederschap verwelkomd door middel van unieke kraamtijd behandelingen, helende massage, zachte buikverzorging, zorgzame rituelen, verwarmende thee en lekkernijen, heilzame tincturen en crèmes. Zo kan je energie weer in balans komen. De eerste sessies kom ik aan huis, waar ik jou en je baby in een warme, liefdevolle zorgzame deken wikkel. ​Latere sessies vinden bij mij in de praktijk plaats waar de aandacht volledig om jou en jouw helingsproces draait. Tussentijds uitbreiden van je pakket is mogelijk in overleg!

*zorg er ajb voor dat er tijdens sessies aan huis nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat ik jou de best mogelijke aandacht kan geven!

Mirjam Heemskerk Nourishing New Mama plan
Seal of the Soul

*Nourishing new mama plan

Met Gentle Beginnings bied ik jou het Nourishing New Mama Plan, een 3 | 5 | 7 sessie bevallingsherstel service om je rustig in je moederschap te begeleiden. We starten bij voorkeur 4 tot 7 dagen na de geboorte van je baby bij jou thuis. Afhankelijk van je pakket kom ik de opvolgende weken nog één of twee keer bij je thuis, waarna jij in mijn rustige en warme praktijkkamer in Amsterdam Zuid welkom bent wanneer jij daaraan toe bent. Je kunt tot 6 maanden na je bevalling je behandelingen inplannen!

Na een keizersnede kan ik je sessies aanpassen of beginnen we na een paar weken als je dat fijn vindt.

Benader mij ajb vóór je uitgerekende datum voor informatie of reserveringen!