Helend ritueel voor een transitie in je leven (met Mirjam en/of Tânia)

New Beginnings

Rituelen helpen je om een plek te geven aan dat wat belangrijk is. Je staat op een kruispunt in je leven, voor een grote keuze, een levensvraagstuk. Je sluit een intense fase af, of start met iets nieuws. Een verandering in je werk, huis, liefde of familie. Een verandering in jezelf, lichamelijk of in je hart. Het kan van alles zijn. Door middel van een ritueel of ceremonie kun je de transitiefase bewust beleven. Er wordt een symbolische ruimte gecreëerd die diep raakt en niet zo snel wordt vergeten.

Een helend ritueel

Elk leven bestaat uit kleine en grote transities, en jij alleen weet wanneer het een moment van betekenis is. Een moment om bij stil te staan, om diepere aandacht aan te geven, te herdenken of te vieren.
Dit is het moment om ruimte te geven aan jouw New Beginnings ritueel. Afgestemd op jou geven we het ritueel vorm. Jij voelt dat je gedragen wordt. We maken ruimte voor jou, om alles te doorvoelen, doorleven, de energie te laten stromen. We zijn de space holders waarin jij mag rusten.

Rituelen voor een kruispunt in je leven

We werken op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Je zult merken dat er grote samenhang is tussen je lichaam, geest en gevoel. Een ritueel kent dan ook een diepe doorwerking, doordat we de ruimte scheppen om al deze energieniveaus te verbinden. Verbinding met je lichaam, met je hart, met je hele wezen. Je overstijgt het niveau van begrip of gevoel. Jouw ritueel geeft je een ervaring op zijnsniveau dat je met je mee mag dragen. Zo ga je stevig geworteld en liefdevol gedragen weer verder op jouw pad.

Hoe verloopt een ritueel?

We starten bij de intake. Daarin kun je aangeven welke thema’s nu in jouw leven spelen. Hoe voel je je? En wat is je wens? Welke mensen of welke gebeurtenis staat centraal in het ritueel? Welke symboliek is voor jou belangrijk of typerend?
Ook kies je hoeveel tijd je aan je ritueel wilt wijden. Kies je voor een één-op-één ritueel met Mirjam of Tânia, of een ritueel dat wij samen voor jou samenstellen?

Afhankelijk van al jouw wensen en input zullen wij een ritueel op maat vormgeven waarin jouw intentie centraal staat. We vragen je alvast voorbereidend werk te doen dmv een opdracht. Tijdens de dag zetten wij onze kennis, techniek, ervaring en intuïtie in, waarmee elk New Beginnings ritueel gestalte krijgt.
De vorm en inhoud is altijd uniek. Volkomen afgestemd op jou. Elementen die aan bod kunnen komen, zijn: ruimte voor ademhaling, healing, klank en stem, affirmatie en visualisatie, massage, aandacht voor symboliek, integratie van de elementen water-aarde-lucht-vuur, het voelen van je bron, connectie met de natuur.

Vanzelfsprekend heeft de New Beginnings Compleet een extra dimensie, doordat we een hele dag samen zijn. We verzorgen zowel in de ochtend als de middag een persoonlijk ritueel, die je aan het einde van de middag integreert. Deze combinatie zorgt voor bijzondere verdieping. Ook schept deze dag meer variatiemogelijkheden voor de rituele invulling.

De afsluiting van een dagdeel en afronding van het geheel vormt een wezenlijk aspect van je ritueel. In dit moment laat je jouw rituele reis bezinken, en veranker je in jezelf wat je ervaren hebt. We eindigen altijd door iets passends te eten en/of drinken, zodat je weer volledig in het hier en nu kunt landen.

For it is through ritual that I reclaim my power. ~PoetaGoddess

New Beginnings Compact

Dagdeel met Mirjam óf Tânia
In de praktijk
3 uur

€333,-
Wat kun je verwachten?

New Beginnings Classic

Halve dag met Mirjam én Tânia
Op locatie / Aan huis
5 uur

€616,-
Wat kun je verwachten?

New Beginnings Compleet

Hele dag met Mirjam én Tânia
Op locatie
7 uur

€888,-
Wat kun je verwachten?

Aanrader rondom jouw ritueel

Zorg ervoor dat je de verdere of volgende dag, na je ritueel, voldoende rust neemt. Plan geen veel eisende afspraken na afloop. Drink meer water. Geef jezelf extra aandacht, door bijvoorbeeld de tijd te nemen om over je dag te vertellen aan een dierbare, of juist tijd alleen door te brengen in stilte, of met muziek, een dagboek. Zo geef je jezelf de kans om jouw ervaringen optimaal op je in te laten werken.

Reviews

Very empowering experience

Oh dear, I really have no words. This was a truly magical, healing, nourishing and empowering experience for me!

Your work is beyond words.

Daniela Pontes – acupuncturist

Sluitingsritueel

Ik voel me zoveel lichter!

Na twee prachtige behandelingen te hebben gehad bij Mirjam na mijn laatste bevalling 3 jaar geleden, ben ik dit jaar bij Tânia geweest voor een sessie.
Eerder dit jaar voelde ik dat er iets in mij het zwanger zijn niet los kon laten en mijn lichaam zich daar heel erg op instelde. Daar wilde ik vanaf!

Tânia is een bijzonder en prachtige vrouw die zo sterk intuïtief is. Vanaf het begin was er een magische connectie. Ze wist binnen een mum van tijd in het gesprek de zere plek op een gentle manier te raken en mij te begeleiden door de pijn en verdriet.
In de behandeling die daarna volgde heeft zij mijn lichaam weten wakker te maken in een hele bijzondere setting.
Naast de sessie/behandeling gebeurde er in dat moment ook een energetische heling voor mij, wat voelde als een heling van vele levens geleden. Het was een overweldigende ervaring die mij zoveel goeds heeft gedaan. Ik voel mij letterlijk en figuurlijk veel lichter. Mijn lichaam voelt zich niet meer zwanger en ik begin me steeds meer mezelf te voelen. Zo ontzettend dankbaar voor deze ervaring 💫

Rachel

Compact Healing Ritueel