connect with yourself
and your baby

Pregnancy

Zwangerschap is één van de meest magische avonturen die je als vrouw kunt meemaken; er groeit een kindje in je buik! Je voelt diep van binnen dat je aandacht en tijd wilt besteden aan de transformatie die je doormaakt. Mirjam en Tânia bieden je unieke en persoonlijke begeleiding waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk ondersteund wordt.

Zwangerschapsmassage

Massage in je zwangerschap kan het contact met je baby en met jezelf verrijken. Je ademhaling wordt dieper, je komt tot rust en bent je nog meer bewust van de baby die je bij je draagt. Door je te laten masseren zorg je goed voor jezelf, wat doorwerkt op je baby en je gezin. Regelmatige massage tijdens je zwangerschap heeft een positieve werking op je (nacht)rust en op je lichaamsbewustzijn. De behandeling helpt je te vertrouwen in de kracht en signalen van je lichaam. Je maakt minder stresshormonen aan en complicaties tijdens de bevalling kunnen verminderen. Massage helpt eveneens bij rugklachten, verminderde bloed- en lymfecirculatie of hoofdpijn. Of je een sessie bij Mirjam of Tânia krijgt: we stemmen allebei onze technieken af op jouw wensen en mogelijkheden. De behandeling is gericht op bewustzijn, ontspanning en energieverdeling. Je ontvangt de behandeling liggend op je zij en rug, ondersteund door kussens. Je massage duurt minimaal 1.5 uur, waardoor in je in diepe ontspanning kunt komen en je de verbinding met jezelf en je baby kunt ervaren. Voorafgaand aan de massage begeleiden we je met voor jou op maat ontwikkelde ondersteuning. Je ontvangt een uitgebreid intake formulier zodat we samen kunnen afstemmen wat voor jou de fijnste aanpak is.

per sessie van 2 1/4 uur €210, per 3 sessies €595

Voordelen voor jou

  • je gaat je zwangerschap vieren en eren
  • je komt dichter tot je kern als vrouw en moeder
  • je ontwikkelt je intuïtie
  • je gaat onderzoeken wat voor moeder je wilt zijn
  • je leert hoe je vol rust en aandacht met je zwangerschap kunt omgaan
  • je wordt ondersteund door geleide meditaties of visualisaties
  • je krijgt ontspannende lichaamsmassages
  • je leert hoe je je eigen buik kunt masseren
  • je mag gebruik maken van de helende werking van kruiden en tincturen

Bevalbehandeling

Mochten je vliezen zijn gebroken en de weeën komen niet op gang, dan kan de bevalbehandeling net de aanzet zijn om de bevalling in gang te zetten. Je kunt de behandeling in de praktijkruimte, thuis of in het ziekenhuis ontvangen. Ook na 41 weken zwangerschap of als er wordt gesproken over het inleiden van je bevalling, kun je deze behandeling aanvragen. Een beval-behandeling is een veilige, effectieve en rustgevende sessie, die erop gericht is jou en je baby de mogelijkheid te geven het signaal op te pakken om de weeën toe te laten. Hiervoor gebruiken we o.a. cupping, acupressuur, moxa, voet- en polariteitsmassage, massage van je buik en onderrug, homeopathie, kruiden en aromatherapie. Je kunt de behandeling in de praktijkruimte of bij jou thuis ontvangen. We behandelen uitsluitend als er medisch gezien reden voor is om de bevalling spoedig te laten beginnen. Niet als het praktisch of persoonlijk beter uitkomt je kindje geboren te laten worden.

sessie van 2 uur €195, sessie aan huis €235*
*parkeer e/o reiskosten zijn NIET inbegrepen

Reviews

Stress, spanning en onzekerheid viel weg

In mijn zevende maand boekte ik een eerste massage met Mirjam bij Gentle Beginnings. Ik had een redelijk zware periode achter de rug, en dit was de eerste keer gedurende mijn gehele zwangerschap dat ik mij zo ontspannen voelde. Alsof er een zware wolk werd weggehaald die al een tijd over mij hing. Mirjam begon de sessie met een kopje thee en gesprek, waarin zij eigenlijk vrij weinig zei maar juist de ruimte gaf aan mij om zelf te vertellen. Door haar warme en verwelkomende sfeer begon ik zoveel te vertellen waarvan ik zelf niet eens wist dat dat allemaal speelde in mijn hoofd – het was een ware emotionele ontlading. De anderhalf uur durende behandeling die daarop volgde droeg alleen maar verder bij aan dit gevoel. Alle stress, spanning en onzekerheid viel weg door haar liefdevolle manier van masseren en verzorgen.

Noelle

Zwangerschapssessies

I feel healed

I was fortunate to find Mirjam’s flyers by chance.

I visited her in different moments of both of my pregnancies and I can’t recommend her enough! With her skillful loving hands she could always help me unwind, go into deep relaxation and at the same time relief the normal discomforts of pregnancy. She’s an incredible human being on top of being an amazing and very knowledgeable therapist making you feel healed from the body into the soul!

Daniela Pontes – acupuncturist

Pregnancy Sessions

Ik kon volop genieten

Als masseuse ben ik erg kieskeurig maar met Mirjam had ik een hele goede match. Zo ontzettend liefdevol, zacht en gevoelig, ik kon me er helemaal aan overgeven en volop genieten.

Een ervaring die ik echt iedereen gun tijdens en net na je zwangerschap. Dank je wel voor het vertrouwen en je luisterend oor.

Désiree

Zwangerschapssessies

Waardevolle inzichten

Vanmiddag had ik mijn eerste zwangerschapsmassage van Tânia en wauw wat een bijzondere ervaring was het…

Prachtige waardevolle inzichten gekregen en de massage was ontzettend fijn! Heel erg dankbaar! 🙏🏼🙏🏼🤍

Ronja

Zwangerschapssessie

Diep contact met ons kindje

Lieve Mirjam, dank voor de heerlijke en bijzondere massages in mijn zwangerschap. Ik realiseerde me na de eerste behandeling pas achteraf hoeveel behoefte ik hieraan had en ben op een veel dieper niveau ontspannen.

Ik kan nu zoveel meer van het zwanger zijn genieten, voel de magische energie van de massages nog steeds en heb een heel diep contact met ons kindje.

Liefs, Emily

Emily Ledeboer – eigenaresse www.thewhitedoorstudio.nl

Pregnancy Massages

This was an experience I did not expect

When I booked a session I was expecting a nice relaxing massage for me and my baby. Little did I know that the treatment was a full experience of body, mind and spirit. I felt this deep connection to my female lineage and all the women that will follow after me. Me and my baby were there in the middle being fully embraced by all these amazing female beings. It blew my mind and I am so happy I found myself being held in the warm embrace of Gentle Beginnings.

Lizah

Pregnancy Massage