Seal of the Soul

Tijdens je zwangerschap

Je kunt nu ook boeken bij Tânia!

Het is één van de meest magische avonturen die je als vrouw kunt meemaken; er groeit een kindje in je buik! Je voelt diep van binnen dat je aandacht en tijd wilt besteden aan de transformatie die je doormaakt. Wij bieden je unieke en persoonlijke begeleiding waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk ondersteund wordt.

• je gaat je zwangerschap vieren en eren
• je komt dichter tot je kern als vrouw en moeder
• je ontwikkelt je intuïtie
• je gaat onderzoeken wat voor moeder je wilt zijn
• je leert hoe je vol rust en aandacht met je zwangerschap kunt omgaan
• je wordt ondersteund door geleide meditaties of visualisaties
• je krijgt ontspannende lichaamsmassages
• je mag gebruik maken van de helende werking van kruiden en tincturen

Seal of the Soul

Zwangerschapsmassage in Amsterdam

Een zwangerschap is een unieke periode in het leven van een vrouw. Terwijl er een kindje groeit in jouw buik, groeit ook het contact tussen jou en dit nieuwe leven. Massage in je zwangerschap kan dit contact met je baby en met jezelf verrijken. Je ademhaling wordt dieper, je komt tot rust en bent je nog meer bewust van de baby die je bij je draagt. Door je te laten masseren zorg je goed voor jezelf, wat doorwerkt op je baby en je gezin.
Regelmatige massage tijdens je zwangerschap heeft een positieve werking op je (nacht)rust en op je lichaamsbewustzijn. De behandeling helpt je te vertrouwen in de kracht en signalen van je lichaam. Je maakt minder stresshormonen aan en complicaties tijdens de bevalling kunnen verminderen. Massage helpt eveneens bij rugklachten, verminderde bloed- en lymphecirculatie of hoofdpijn. We stemmen onze technieken af op jouw wensen en mogelijkheden. De behandeling is gericht op bewustzijn, ontspanning en energieverdeling. Je ontvangt de behandeling liggend op je zij en rug, ondersteund door kussens. Naast massage begeleiden we je met voor jouw op maat ontwikkelde ondersteuning.

Je kunt voor een zwangerschapsbehandeling terecht bij Mirjam of Tânia!

per sessie van 2 1/4 uur €150,  per 3 sessies €420 

Seal of the Soul

Beval-behandeling (overtijd /gebroken vliezen en geen weeën) in Amsterdam

Mochten je vliezen zijn gebroken en de weeën komen niet op gang, dan kan de beval-behandeling net de aanzet zijn om de bevalling in gang te zetten. Je kunt de behandeling in mijn praktijk, thuis of in het ziekenhuis ontvangen.
Ook na 41 weken zwangerschap of als er wordt gesproken over het inleiden van je bevalling, kun je deze behandeling aanvragen.
Een bevallingsbehandeling is een veilige, effectieve en rustgevende sessie, die erop gericht is jou en je baby de mogelijkheid te geven het signaal op te pakken om de weeën toe te laten. Hiervoor gebruik ik o.a. cupping, acupressuur, moxa, voet- en polariteitsmassage, massage van je buik en onderrug, homeopathie, kruiden en aromatherapie. Je kunt de behandeling in mijn praktijk of bij jou thuis ontvangen. Ik behandel uitsluitend als er medisch gezien reden voor is de bevalling spoedig te laten beginnen. Niet als het praktisch of persoonlijk beter uitkomt je kindje geboren te laten worden.

Deze behandeling wordt gegeven door Mirjam.

per sessie van 2 uur €135,  per sessie aan huis €165*

*parkeer e/o reiskosten zijn NIET inbegrepen

“In mijn zevende maand boekte ik een eerste massage met Mirjam bij Gentle Beginnings. Ik had een redelijk zware periode achter de rug, en dit was de eerste keer gedurende mijn gehele zwangerschap dat ik mij zo ontspannen voelde. Alsof er een zware wolk werd weggehaald die al een tijd over mij hing. Mirjam begon de sessie met een kopje thee en gesprek, waarin zij eigenlijk vrij weinig zei maar juist de ruimte gaf aan mij om zelf te vertellen. Door haar warme en verwelkomende sfeer begon ik zoveel te vertellen waarvan ik zelf niet eens wist dat dat allemaal speelde in mijn hoofd – het was een ware emotionele ontlading. De anderhalf uur durende behandeling die daarop volgde droeg alleen maar verder bij aan dit gevoel. Alle stress, spanning en onzekerheid viel weg door haar liefdevolle manier van masseren en verzorgen. Ik verliet Mirjam met een gevoel van rust en verbinding – zowel met mijzelf als met mijn baby meisje. In totaal heb ik 7 behandelingen gehad: 4 tijdens mijn zwangerschap en 3 postpartum behandelingen. Keer op keer voelde ik mij na de behandeling in balans komen, enerzijds kwam er een rust over mij heen en tegelijkertijd voelde ik mij zekerder en krachtiger als vrouw en moeder. Een aanrader voor iedere “New Mama”.”

~Noelle, 3 zwangerschapsbehandelingen, bevalbehandeling en 3 postpartum behandelingen
Seal of the Soul